Concept Marketing Albania
loading...
Mit apo e vertete? Kalaja e Rozafes hap portat per TuBa Fest

Mit apo e vertete? Kalaja e Rozafes hap portat per TuBa Fest

Legjenda eshte e vertete.
Tradita shqiptare e muzikes rijetesohet ne muret e Rozafes mistike, por tashme me nje prekje moderne. TuBa Fest – nje shkrirje e muzikes rock, pop dhe tekno solli ne kalane e Shkodres disa prej zerave dhe performuesve me te njohur shqiptare si Elita 5, Aleksander Gjoka, Alban Skenderaj, Shpat Deda, Offchestra, Ad Disha, Fanatek dhe Rea.

Offchestra Performing on Tubafest


Zanafilla

Shtatori shenoi edicionin e pare te TUBA Fest me synimin per t’u kthyer ne nje feste te pervitshme per qytetin dhe te apasionuarit e muzikes. Por cfare simbolizon TUBA? Ne dialekt ‘tu ba’ (duke bere) nenkupton nje ‘aktivitet’ – ne kete rast duke shijuar muzike te mire dhe duke kercyer ne nje ambient magjik, si kalaja. Jo pa qellim, TUBA zgjodhi Shkodren, djepin e kultures, muzikes, humorit dhe qejfit.

Offchestra Performing on Tubafest


Rrugetimi

2 nete, 20 artista, mbi 4.000 pjesemarres. Sic e do zakoni, TuBa hapi dyert per miqte jashte kufijve. Grupi italian Rockify Band ngjiti muret e kalase se Shkodres per te na surprizuar. Bashke me ta pjesemarres nga Kosova, Maqedonia, Mali i Zi ju bashkuan festes.

TuBa do te rikthehet perseri ndaj deshirojme t’ju kemi perkrah ne kete rrugetim te ri drejt muzikes, modernes, mistikes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.