Mit apo e vertete? Kalaja e Rozafes hap portat per TuBa Fest

Legjenda eshte e vertete. Tradita shqiptare e muzikes rijetesohet ne muret e Rozafes mistike, por tashme me nje prekje moderne. TuBa Fest – nje shkrirje e muzikes rock, pop dhe tekno solli ne kalane e Shkodres disa prej zerave dhe performuesve me te njohur shqiptare si Elita 5, Aleksander...

READ MORE