Concept Marketing Albania
loading...
Renia dhe shkelqimi i marketingut tradicional

Renia dhe shkelqimi i marketingut tradicional

A i lexon gazetat? A i degjon njoftimet ne radio? A te terheqin vemendjen reklamat ne rruge? A e nderron kanalin kur nisin reklamat? ‘Marketingu tradicional ka vdekur’ Kjo fjali qarkullon prej me shume se nje dekade ne rrjete sociale, portale, apo ne konferenca digjitale anembane globit. Por...

READ MORE
Si e bera milionin e pare per 1 ore? Nje leksion nga Threads.

Si e bera milionin e pare per 1 ore? Nje leksion nga Threads.

Threads eshte pergjigja perfekte per pyetjen e famshme ‘Si e bere milionin e pare’? Lancuar kete fillim korriku, rrjeti social me i perfolur i momentit tejkaloi rekordin e ChatGPT, i cili ne kohen e prezantimit arriti 1 milion perdorues per 5 dite. Threads krijuar nga gjigandi Meta, per vetem 1...

READ MORE
Zeri pertej kufjeve qe po ndryshon median dhe marketingun

Zeri pertej kufjeve qe po ndryshon median dhe marketingun

Mendoje, mbi 500 milion degjues ne nivel nderkombetar dhe me shume se 82 milione seri te prodhuara. Numri i podcasteve ka kaluar tashme 5 milion. Ne rruge, ne makine, ne zyre, ne palester, ne shtepi, podcastet jane shnderruar ne nje burim te fuqishem informacioni dhe argetimi. Ne format audio...

READ MORE
Nje Histori Dashurie

Nje Histori Dashurie

Historite e verteta te dashurise krijojne emocione, debate, momente te bukura dhe te veshtira. Fillojne nga terheqja dhe mund te lulezojne ne marredhenie te shendetshme ose te shuhen nga premtimet e thyera ose mungesa e angazhimit. Historite e dashurise ngjajne me marredheniet e agjencive me...

READ MORE
ChatGPT, nje lufte midis eficences dhe kreativitetit.

ChatGPT, nje lufte midis eficences dhe kreativitetit.

Eficenca perkthehet ne aftesine per te realizuar nje pune ose arritur nje qellim, me sa me pak burime, energji apo humbje. Nderkohe, kreativiteti shihet si perdorimi i imagjinates dhe ideve per te krijuar dicka, pra eshte nje krijim. Por, a vlen te jemi thjesht eficent, ose vetem kreativ?...

READ MORE
Cfare do te sjelli 2023-shi per rrjetet sociale? Nje parashikim mbi trendet dhe keshilla per bizneset.

Cfare do te sjelli 2023-shi per rrjetet sociale? Nje parashikim mbi trendet dhe keshilla per bizneset.

Rrjetet sociale po transformohen, po ashtu po ndryshojne dhe deshirat e konsumatoreve duke shtuar presionin mbi bizneset. Por realisht, cfare po ndryshon? Nga blerjet ne dyqan te blerjet ne Instagram. 98% e konsumatoreve do bejne te pakten nje blerje nepermjet rrjeteve sociale. Kete vit bizneset...

READ MORE
The Latest Marketing Trends For 2020

The Latest Marketing Trends For 2020

Marketing is one of the most important topics today. Over the last decade there has been an increase in interest and also the introduction of new innovative approaches in this direction. While you may be preparing your 2020 marketing plan for your business, you should be happy that new...

READ MORE