Concept Marketing Albania
loading...
Menaxhimi I Rrjeteve Sociale

Sherbimet tona te menaxhimit te rrjeteve sociale jane pjese e strategjive se pergjithshme te marketingut dixhital dhe metodologjive praktike qe ne ofrojme per klientet tane ne menyre qe ata te prezantojne ne menyren e duhur sherbimet dhe produktet e tyre.

Ekipi i Concept Marketing Albania eshte i specializuar ne menaxhimin e rrjeteve sociale si dhe hartimin dhe zbatimin e fushatave te marketingut dixhital ne funksion të bizneseve të ndryshme.

Rrjetet tuaja sociale duhet te menaxhohet duke perdorur teknikat e duhura, duke ndjekur nje plan mujor marketingu te caktuar, te postohen ne kohen qe duhet ne menyre qe te transmetoni mesazhin, informacione apo emocione tek klienti nepermjet kanaleve dixhitale te marketingut.

Oferta: Te rimekembemi se bashku

-50% dy muajt e pare, per kontratat 6 mujore.

SOLUTIONS & SERVICES

DIGITAL CREATION

1 (2)
01
Nje ekip te dedikuar ne menaxhimin e rrjeteve sociale

Rrjetet tuaja sociale do te manxhohen nga nje ekip i dedikuar dhe profesional.

2 (1)
02
Krijimin e nje plani marketingu per rrjetet sociale qe i pershtatet brandit tuaj.

Ne krijojme nje plan mujor marketingu dixhital te personalizuar per rrjetet sociale ne menyren e duhur.

3 (1)
03
Menaxhimin I fushatave te targetizuara ne te gjitha rrjetet sociale

Ekipi yne do te krijoje fushata te ndryshme marketingu ne rrjete sociale per te rritur aktivitetin dhe te mbajme perdurusit te angazhuar me postimet tuaja.

4 (1)
04
Matjen  dhe analizimin e performances ne te gjitha  rrjetet sociale

Do te gjurmojme se cilat pastime do te kene me shum interaktivitet ne menyre qe te krijojm me shum te tille.

5 (1)
05
Sherbime ne rrjete sociale si : Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube,

Krijimi i posteve te dedikuara per secilen platforme.